ODETTE, KATER
EN DE LUL

Lang geleden, ergens hier ver vandaan en toch in een zeer nabije toekomst zit Madame Odette met haar krolse kater in haar uitbundig gedecoreerde boudoir. De open haard vult de ruimte met een rode gloed, de vlammen dansen wild van verwachting. Ergens ligt een lul. Odette is hoogzwanger van een nieuwe tijd.

Odette, Kater en de Lul is een eigentijds kostuumdrama. Gehuld in Victoriaanse korsetten betreedt La Isla Bonita de baarmoedermond. Ingesnoerd en geharnast doorboren ze de geschiedenis van voortplanting. Wat is vruchtbaarheid? Wat als er straks leven kan groeien in met vloeistof gevulde biozakken? Hoe maakbaar is de mens?

Na de succesvolle voorstellingen La Lucha Libre, Atlantis en De Managers, maakt La Isla Bonita een duister, erotisch en dystopisch rite de passage. Uit hun vurige schoot werpen zij klimop en lange draperieen voor het hemelbed. Daar ligt de toekomst, onder de lakens.
Odette, Kater en de Lul is een eclectisch toekomstsprookje over crowd birthing, bevroren eieren en de geboorte van chaos.

De premiere van Odette, Kater en de Lul is op 18 september.

Voor meer informatie klik hier.

CREDITS
Concept & spel: Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé
Scenografie: Juul Dekker
Kostuums: Hanne Pierrot
Geluidsontwerp: Marijn Brussaard
Eindregie: Mara van Vlijmen
Productie: Lena Meyer
AI developer: Casper Wortmann
Producent: Frascati Producties ism La Isla Bonita
Verkoop: Via Rudolphi
Campagnebeeld: Lisa Schamlé


2021
Mark